Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen honlapot a Merchandising Distribute Kft. készítette  tájékoztatás céljából.
A Merchandising Distribute Kft. az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállal, azok felhasználásához a Merchandising Distribute Kft. írásos engedélye szükséges.

A Merchandising Distribute Kft. nem vállal továbbá felelősséget a jelen honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyag hozzáféréséből, illetve közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap által közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, a honlap használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, hiányosságából, hibájából, üzemzavarból, vírusból vagy vonalhibából eredő kárért és/vagy veszteségért való felelősséget a Merchandising Distribute Kft. kifejezetten kizárja.

A honlapon található külső hivatkozások (linkek) követésével letöltött tartalom nem áll a Merchandising Distribute Kft. befolyása alatt.

A Merchandising Distribute Kft. bármely, tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvény rendelkezései szerint kezel.

A Merchandising Distribute Kft. a személyes adatait közlő személyére, adataira vonatkozó valamennyi információt titokként kezel, harmadik félnek nem továbbítja.

Tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, kérheti adatai helyesbítését, illetve törlését.

Adatvédelemmel kapcsolatos további tájékoztatás az info@minimaxtermek.hu címen vagy itt lehetséges.

 

 


Facebook