Rólunk

A Minimax termékeket gyártó és forgalmazó cégünk meghatározó szerepet vívott ki az elmúlt 3 évben az édességpiacon, főként a gyerek édességek területén.

 Titkunk

az egészséges táplálkozás mellett elkötelezett munkatársaink szakértelmében,

a természetes alapanyagok felhasználásában, valamint

gyerekeket kreatívan fejlesztő programjainkban, játékainkban és pályázatainkban rejlik.

 

Célunk,

hogy a Minimax legyen a legmenőbb márkanév a gyerekek körében és játszva tanítsuk meg őket arra, hogy rendszeresen, változatosan táplálkozzanak és a koruknak megfelelő mennyiségű, egészséges tápanyagot vegyenek magukhoz.

Gondoljunk arra, hogy magunktól sem szívesen vonjuk meg az édes, finom falatokat. Így nem várhatjuk el a gyerekektől sem. Az óvodákban, iskolákban úgysem tudjuk őket folyamatosan felügyelni, ezért fontos, hogy egy olyan táplálkozási kultúrát alakítsunk ki, ahol a mértékletes, természetes alapanyagokból készített gyerek édességek nassolása nem tilos!

Tervünk az,

Hogy a Minimax TV csatornával közösen  olyan programokat (például: Minimax nyereményjátékok, gyermekrajzpályázatok) fejlesszünk ki, amely segíti a csemeték egészséges fejlődését annak érdekében, hogy egyre több gyerekből váljon szellemi, testi és lelki értelemben is egészséges felnőtt.

Ez a hosszabb távú stratégiánk, melynek megvalósításához minden új elképzelésre, szülői ötletre nyitottak vagyunk. Bármilyen jellegű kérdést, érdekességet, észrevételt, ötletet erre a linkre kattintva várunk.

Termékpalettánkon egyre többféle gyerek édesség megtalálható.

A gyerekek kedvence a többféle ízben is kapható Szívószál Mánia.

A gyerekek hétköznapjait megszínesítik az Appachox, Yummi Bear, Cinnamon Jack, Jungle Mix változatban polcokban kerülő gabonapelyhek.

ROBI elmaradhatatlan ropogtatnivaló minden szülinapi bulin, a suliban, vagy csak otthon Minimax-nézés közben. ROBI kemencében sült sós pálcika, melyet tengeri sóval ízesítettük azért, hogy sokkal egészségesebb és finomabb legyen.

 Elérhetőségeink:

Cím: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.
E-mail: info@minimaxtermekek.hu

Facebook

 

 

Facebook